Din bedemand Odense og omegn

Hos Begravelsesforretningen Fyen er vi din lokale bedemand i Odense og omegn. Vi sætter en stor ære i at yde et højt serviceniveau og ærlighed.

Vi er erfarne og uddannede bedemænd, som du kan kontakte hele døgnet rundt. Din lokale bedemand er der for dig og skaber tryghed i en svær tid.

Butikken Begravelsesforretningen Fyen på Skibhusvej i Odense åbnede i 2000. Vi er yderst erfarne bedemænd, som kan svare på dine spørgsmål i forbindelse med et dødsfald.

Vi er der en i svær tid

Hos Begravelsesforretningen Fyen er vi hos dig fra start til slut. Vi svarer på alle jeres spørgsmål i forbindelse med et dødsfald - og hjælper de pårørende gennem den svære tid.
Du vil altid få en seriøs vejledning og støtte hos din lokale bedemand i Odense.

Vi kender vores ansvar og ved, hvor vigtigt det er at få den helt rigtige afsked - hvor man har været omhyggelig gennem hele processen.

Hos Begravelsesforretningen Fyen vil du altid møde erfarne og respektfulde bedemænd. Vi er din lokale bedemand, som du kan kontakte hele døgnet rundt.

Hvis du ønsker, at vi kommer hjem til dig og tager en uforpligtende snak - gør vi gerne dette.

Vi klarer tingene for dig

Din lokale bedemand kan hjælpe dig med at planlægge din afdødes begravelse eller
bisættelse. Hos Begravelsesforretningen Fyen sætter vi stor fokus på kvalitet og tryghed.

Når vi planlægger en begravelse eller bisættelse for vores kunder - får vi tildelt et stort ansvar. Derfor sætter vi høje krav til vores bedemænd og vores virksomhed. Vi sender efterfølgende et spørgeskema ud til de pårørende - hvor vi kan modtage tilbagemeldinger på, om vores kvalitet og serviceniveau er, som det skal være.

Vi har et stort udvalg af kister og urner - hvor der er noget for enhver smag. Vi har yderligere vores egne rustvogne.

Bedemanden Peter Klæmmensen

Kontakt os døgnet rundt på telefon
66 12 03 66

Du kan få en helt uforpligtende samtale med os

TOP