Bedemanden Peter Klæmmensen

Du kan få en helt uforpligtende samtale med os

Kontakt os døgnet rundt på:

Peter klæmmensen er bedemand hos Begravelsesforretningen Fyen. Vi står klar døgnet rundt.

Begravelse, bisættelse og Corona (Covid-19)

Det er ingen hemmelighed, at verdenssituationen er vendt på hovedet i disse tider. Derfor er der også flere ting, du skal gøre dig tanker omkring, hvis der skal afholdes begravelse eller bisættelse under Corona. Derfor kan du herunder læse, hvordan vi hos Begravelsesforretningen Fyen håndterer begravelser og bisættelser under Corona.

Corona kan have betydning for begravelser og bisættelser. Vi giver dig derfor her et kort overblik over generelle anbefalinger og færden i kirken og kapellet, og hvad du skal være særligt opmærksom på ved begravelser og bisættelser under Corona.

Forebyg Covid 19, så vi alle kan deltage til begravelsen eller bisættelsen

Generel anbefaling fra
myndighedernes side ved begravelse eller bisættelse under Corona:

  • Under begravelser og bisættelser gælder forsamlingsforbuddet på over 100 mennesker ikke. Dog skal kravet om plads og afstand overholdes.
  • Særligt krav om plads og afstand kræves, hvis der skal synges.
  • Hold god hygiejne. Husk at vaske hænder, sprit af jævnligt.
  • Nys og host i ærmet - ikke hænderne.
  • Har du symptomer på sygdom, bliv derved hjemme fra begravelsen eller bisættelsen. Du udsætter andre for stor risiko.

Der skal bæres mundbind eller visir, så længe deltagene står op eller går rundt. Det er tilladt at tage mundbind eller visir af, når man sidder ned. 

Vis hensyn, særligt til bedemænd, præster samt kirke- og kapel personale. Vi er dagligt i kontakt med risikogrupper. Vi er stadig til stede, men vi tager vores forbehold.

Er du i tvivl om begravelse eller bisættelse under Corona? 

Er du i tvivl om, hvordan begravelser og bisættelser kommer til at foreløbig under Corona? Så kontakt vores bedemænd til en uforpligtende samtale. Vi er alle opdateret med de nyeste anbefalinger og restriktioner. Vi tager hånd om dig, så du føler dig tryg under hele forløbet.

Hos Begravelsesforretningen Fyen følger vi nøje Myndighedernes anbefalinger, så vi hele tiden kan sikre Jer, såvel som vores bedemænd.

Myndighedernes anbefalinger og råd omkring Corona gælder desværre også under begravelser og bisættelser.

Vi opdaterer løbende denne side, når der kommer nyheder fra myndighederne, så I altid er opdateret med seneste udvikling.

Hold dig selv opdateret med seneste anbefalinger og restriktioner fra Myndighederne af her: https://politi.dk/corona/, https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/1213

Bedemanden Peter Klæmmensen

Kontakt os døgnet rundt på telefon
66 12 03 66

Du kan få en helt uforpligtende samtale med os

Peter klæmmensen er bedemand hos Begravelsesforretningen Fyen. Vi står klar døgnet rundt.
TOP