Min sidste vilje

Din sidste vilje, er for dig der ønsker at hjælpe dine pårørende og nærmeste gennem en svær tid. Det er altid svært at tage afsked med en pårørende eller en slægtning. Derfor kan denne pjece være med til at gøre hele forløbet meget lettere.  Udover at der kan opstå spørgsmål - er der også mange ting, som man skal tage stilling til. Gør forløbet lettere for dine pårørende, ved at udfylde dokumentet. Så har de en idé om, hvordan begravelsen eller bisættelsen skal foregå.  

Hvis det er første gang, at du skal arrangere en begravelse eller bisættelse - og din afdøde ikke har fortalt om ønsker i forbindelse med et dødsfald - kan man være usikker på, om det er de rette valg, der bliver truffet.

Usikkerhed

Der kan opstå mange forskellige usikkerheder i forbindelse med et dødsfald. Dette kan f.eks. være emner som følgende:

  • Skal det være begravelse eller bisættelse?
  • Skal afdøde have eget tøj på?
  • Skal der laves en avisannonce?
  • Skal der være en sammenkomst efter højtideligheden?

 

Min Sidste Vilje er en pjece omkring, hvordan det hele skal foregå i forbindelse med et dødsfald. Derfor kan man forberede sine pårørende om ønsker i forbindelse med egen begravelse eller bisættelse.

Dette er en god hjælp til de efterladte - og vil kunne give dem et overblik over, hvad der ønskes.

Skal vi hjælpe dig med din sidste vilje? 

Vi ved, det er en svær beslutning. Derfor tilbyder vi at hjælpe dig med at udfylde Min Sidste Vilje. Dette hjælper vi gerne med hjemme hos dig selv eller hos Begravelsesforretningen Fyen i Odense.

Du kan blot kontakte os på telefon - hvor vi kan tage en snak, inden vi mødes.

Du kan også udfylde Min Sidste Vilje i fællesskab med din familie eller andre pårørende hjemme. Hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med pjecen Min Sidste Vilje - er du ligeså meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Hos Begravelsesforretningen Fyen er vi altid klar på at hjælpe dig. Vi er erfarne bedemænd, som har stort fokus på kvalitet, tryghed og ærlighed. Du kan kontakte os døgnet rundt på telefon 66 12 03 66

Bedemanden Peter Klæmmensen

Kontakt os døgnet rundt på telefon
66 12 03 66

Du kan få en helt uforpligtende samtale med os

TOP