Min sidste vilje

Download min sidste vilje gratis

Min sidste vilje, er for dig der ønsker at hjælpe dine pårørende og nærmeste gennem en svær tid. Det er altid svært at tage afsked med en pårørende eller en slægtning. Derfor kan denne pjece være med til at gøre hele forløbet meget lettere.  Udover at der kan opstå spørgsmål - er der også mange ting, som man skal tage stilling til. Gør forløbet lettere for dine pårørende, ved at udfylde "Min sidste vilje". Så har de en idé om, hvordan dine ønsker til din begravelsen eller bisættelsen skal foregå.

Hvis det er første gang, at du skal arrangere en begravelse eller bisættelse - og din afdøde ikke har fortalt om ønsker i forbindelse med et dødsfald - kan man være usikker på, om det er de rette valg, der bliver truffet.

Min sidste vilje hos Begravelsesforretningen Fyen

Hvis det er første gang, at den pårørende skal arrangere en begravelse eller bisættelse - og den afdøde ikke har fortalt om sine ønsker til forbindelse med et dødsfald - kan den pårørende være meget usikker på, om det er de rette valg, der bliver truffet.

Usikkerhed ved dødsfald

Der kan opstå mange forskelligartede usikkerheder i forbindelse med et dødsfald. Dette ka f.eks. være emner som følgende:

  • Skal det være en begravelse eller bisættelse?
  • Skal det måske slet ikke være en kirkelig begravelse, men en skovbegravelse eller en askeudstrøning?
  • Skal afdøde have eget tøj på?
  • Skal der laves en avisannonce?
  • Skal der være en sammenkomst efter højtideligheden?


"Min sidste vilje" er en pjece der hjælper dig med at hjælpe dine efterladte med at beslutte hvordan det hele skal foregå når der skal tages afsked. Med "Min sidste vilje" kan du forberede dine pårørende på dine ønsker i forbindelse med din egen begravelse eller bisættelse.

Dette er en god hjælp til de efterladte - og vil kunne give dem et overblik over, hvordan du ønsker at blive mindet en sidste gang.

Alternative løsninger?

Skal det ikke være en kirkelig begravelse? Kontakt Farvel Jord.

 

Tag stilling

Du bør altid følge afdødes ønske. Hvis afdøde ikke har afgivet et skriftligt ønske, må de pårørende træffe beslutningen.

Du kan skrive dine ønsker ned i dokumentet “Min sidste vilje”, der kan hentes ned her:

Print evt. 2 eksemplarer et til aflevering
og et til dig selv.

(Print 2 eksemplarer et til aflevering og et til at gemme)


Begravelsesopsparing

Ønsker du at drage omsorg for udgiften til din egen begravelse/bisættelse?
Planlæg "Min sidste vilje" med en Elysium Begravelsesopsparing og hjælp dine pårørende i sorgens stund.

Udfyldes og sendes til info@begravelsesforretningenfyen.dk, eller afleveres hos Begravelsesforretningen Fyen.

Ønskes du at registrere ønskerne i et centralt, elektronisk register hos Danske Bedemænd oplyses dette sammen med den udfyldte ”Min sidste vilje”.

Skal vi hjælpe dig med "Min sidste vilje" pjece?

Vi ved, det er en svær beslutning. Derfor tilbyder vi at hjælpe dig med at udfylde Min Sidste Vilje. Dette hjælper vi gerne med hjemme hos dig selv eller hos Begravelsesforretningen Fyen i Odense.

Du kan blot kontakte os på 66 12 03 66 - hvor vi kan tage en snak, inden vi mødes.

Du kan også udfylde pjecen i fællesskab med din familie eller andre pårørende hjemme. Hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med pjecen "Min sidste vilje" - er du ligeså meget velkommen til at kontakte os.

Hos Begravelsesforretningen Fyen er vi altid klar på at hjælpe dig. Vi er erfarne bedemænd i Odense, som har stort fokus på kvalitet, tryghed og ærlighed.

Bedemanden Peter Klæmmensen

Du kan få en helt uforpligtende samtale med os

Kontakt os døgnet rundt på:

Peter Klæmmensen - Bedemand - Begravelsesforretningen Fyen
TOP