Når du har mistet

Bedemands forretning tilbyder dig og andre pårørende en samtale.
Det kan være en svær tid at komme igennem, når der er sket et dødsfald i familien, derfor tilbyder vi at komme komme hjem til dig og/eller andre pårørende, så samtalen kan foregå i trygge rammer. Du og/eller andre pårørende, er også mere end velkomne til at besøge os i vores forretning på Skibhusvej 76 i Odense C. 

Sammen med dig/jer finder vi ud af hvordan i ønsker at sige farvel. Hvornår og hvordan højtideligheden skal finde sted.

Ved samtalen er det vigtigt at få klarlagt evt. afdødes ønsker. mht. begravelse og mindehøjtidelighed. På den måde kan vi i fællesskab sikre, at den afdødes ønsker bliver respekteret.

Respektfuld bedemand

Hos bedemans forretning respekterer vi, den afdødes sidste ønsker - og vi gør vores bedste for at opfylde dem. Samtidig med sørger vi for, at families og pårørendes ønsker til afviklingen af højtideligheden  bliver indfriet.

Hvis det sker, at den afdøde ikke har taget stilling til sine sidste ønsker, tilbyder vi at rådgive dig og andre pårørende, så i føler, at i får sagt farvel på en ordentlig og mindeværdig måde.

Dermed får du som pårørende, familie og bekendt en god, minderig og smuk afsked med den afdøde.

Savner du svar?

Pjecen ”Når nogen dør” Besvarer en lang række spørgsmål i forbindelse med dødsfald. Pjecen ”Når nogen dør” og information om Elysium Begravelsesopsparing kan gratis hentes ned her:

Til børn

"Hvor går man hen, når man går bort?" er en bog for børn om hvad der sker når nogen dør.

Dødsfald i Odense og omegn?
- kontakt Begravelsesforretningen Fyen.

Hvis dødsfaldet er sket i Odense eller omegn, kan du døgnet rundt kontakte Begravelsesforretningen Fyen. Vi er altid klar til at give dig hjælp og støtte i den svære tid.

Vi er nærværende bedemænd som altid står til rådighed, hvis du har spørgsmål omkring dødsfald. I den forbindelse er det vigtigt at både dig og pårørende spørger om alt, I måtte have på hjerte.

Vores ønske er at give dig som pårørende og familie den bedste afsked.

Hos Begravelsesforretningen Fyen er vi erfarne bedemænd, som har stort fokus på kvalitet, tryghed og ærlighed.

Bedemanden Peter Klæmmensen

Du kan få en helt uforpligtende samtale med os

Kontakt os døgnet rundt på:

TOP