Dødsfald i Odense

Begravelsesforretningen Fyen tager samtalen med dig og pårørende, når et dødsfald i Odense og omegn indtræffer. Det kan være en svær tid at komme igennem, derfor kommer vi gerne hjem til dig eller pårørende, så samtalen kan foregå i trygge rammer. Du og pårørende er også mere end velkomne til at besøge os i vores forretning på Skibhusvej 76.

Vi finder sammen ud af, hvornår og hvordan højtideligheden skal finde sted - hvis dette er ønsket. Ved samtalen er det vigtigt at oplyse den afdødes ønsker i enten skrift eller tale. På den måde kan vi i fællesskab sikre, at den afdødes ønsker bliver respekteret til fulde.

Vi er respektfulde bedemænd

Hos Begravelsesforretningen Fyen er vi respektfulde bedemænd, som tager den afdødes sidste ønsker alvorligt - og vi gør vores bedste for at opfylde dem. Vi går også meget op i, at familie og pårørendes ønsker bliver opfyldt ved højtideligheden.

Hvis det sker, at den afdøde ikke har taget stilling til sine sidste ønsker, tilbyder vi at rådgive dig og pårørende på den bedste måde.

Dermed får du som pårørende, familie og bekendt en god, minderig og smuk afsked med den afdøde.

Kontakt os døgnet rundt ved dødsfald i Odense 

Begravelsesforretningen Fyen står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål. I den forbindelse er det vigtigt at både dig og pårørende spørger om alt, I måtte have på hjerte.

Hvis der sker et dødsfald i Odense og omegn, kan du altid kontakte Begravelsesforretningen Fyen døgnet rundt. Vi er altid klar til at give dig hjælp og støtte i en svær tid.

Vi ønsker at give dig som pårørende og familie den bedste afsked.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 66 12 03 66

Vi tager samtalen med dig. Hos Begravelsesforretningen Fyen er vi erfarne bedemænd, som har stort fokus på kvalitet, tryghed og ærlighed.

Bedemanden Peter Klæmmensen

Kontakt os døgnet rundt på telefon
66 12 03 66

Du kan få en helt uforpligtende samtale med os

TOP