Kontakt Begravelsesforretningen Fyen 

Vi forstår, at planlægningen af en begravelse kan være overvældende, og vores erfarne team er her for at give dig den støtte og vejledning, du har brug for i denne svære tid. Vores dedikerede rådgivere er lydhøre over for dine behov og bekymringer og vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at din afdødes ønsker og behov bliver imødekommet på den mest følsomme og respektfulde måde.

Kontakt os i dag for at tale med en af vores erfarne rådgivere eller for at arrangere et personlig møde. Uanset om du foretrækker at kontakte os telefonisk, via e-mail eller personligt, er vi her for at lytte, rådgive og støtte dig igennem hele processen. Hos Begravelsesforretningen Fyen prioriterer vi din trøst og tryghed højest, og vi er her for at hjælpe dig på enhver måde, vi kan.

Du er altid velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 66 12 03 66 og få en helt uforpligtende samtale med os.

Hvis du ønsker det, kommer vi gerne hjem til dig og tager en snak. Hvis du ønsker at besøge os i vores forretning, kan du finde den på Skibhusvej 76, 5000 Odense C, der vil vi stå klar til at tage imod dig og byde dig velkommen.

Telefon

Adresse

Skibhusvej 76, 5000 Odense C

Her finder du os

Begravelsesforretningen Fyen

Skibhusvej 76
5000 Odense C

Tager altid telefonen på: 66 12 03 66

info@begravelsesforretningenfyen.dk

Forbrugerklager

- der ønskes behandlet i Center for Klageløsning indsendes via www.naevneneshus.dk eller pr. post til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
E-mail: nh@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405600

Kvalitet og tryghed

Det er af stor betydning for os at sikre kvaliteten i vores arbejde - at vores kunder kan føle sig helt trygge, når vi får overladt det store ansvar, som det er at varetage en begravelse eller bisættelse. Derfor er vi lige nu ved at blive certificeret efter den såkaldte ISO 9001-model, som er en international anerkendt certificering, der stiller høje krav til vores virksomhed. I den forbindelse beder vi de pårørende om at udfylde dette spørgeskema, så vi hele tiden får tilbagemeldinger på, om vores service og kvalitet er i orden - og dermed bliver vi forhåbentlig også bedre og dygtigere til vores arbejde.

Gå til spørgeskemaet.

TOP